Paraplyer i lobbyn ger flera fördelar

Paraplyer har sällan så bra plats som i ett företags lobby eller entré. Varför inte ställa ut en korg där paraplyer kan ligga, eller häng upp dem i rader på en hatthylla. Då finns de alltid lätt tillgängliga när någon behöver ett paraply.

Paraplyer kan köpas i flera olika storlekar, färger och material. Med lite extra tanke kan de fungera alldeles utmärkt som dekoration och liknande i lobbyn. Paraplyerna kan till exempel placeras i olika formationer med mera för att skapa olika installationer. Det ska dock fortfarande vara lätt att ta ett paraply så fort man behöver ett.

När det finns paraplyer är chansen större att anställda och kunder komma ihåg att ta ett när regnvädret drar in. Då sprids företagets varumärke och om alla anställda bär likadana paraplyer till restaurangen på lunchen eller liknande blir känslan av sammanhållning också ofta större.

Ett perfekt sätt att sprida företagets varumärke är också att man sätter upp en skylt vid paraplyerna där man helt enkelt skriver att besökare och kunder är välkomna att ta ett paraply. Det är dock viktigt att man ser till att det alltid fylls på i lobbyn så att inte bara något enstaka paraply finns. Då kan många uppleva att det känns dumt att ta det. Som företagare bör man vara medveten om att det kan gå åt en del paraplyer och man kanske inte behöver välja massor av tillval just till dessa varianter. Här fungerar det ofta bra med enkla paraplyer som passar in i företagets färgsättning.

Om man vill ha mer exklusiva paraplyer i lobbyn kan det vara bra att märka upp dem på olika sätt så man vet att de tillhör anställda, speciella kunder eller om de rent av bara används inom arbetsplatsen av olika anledningar. De kan dock också vara mycket attraktiva som designobjekt i lobbyn.