Paraplyer får mycket exponering

Det finns inte många produkter som har så pass stor och dessutom fin exponering av varumärket som ett paraply har. Den stora ytan på paraplyet tar sig smidigt runt på stan och alla de hundratals människor som skyndar runt i regnet ser varumärket. Flera av dem kommer säkert att önska att just de också fick gå torra under täckande och snygga paraplyn.

Det finns flera olika olika paraplyer att välja mellan och om en person får ett paraply som inte passar kommer det troligen inte att användas lika mycket. Om företaget ligger längs den blåsiga kusten kanske ett stabilare, mindre, stormparaply passar bättre än ett stort, tunt paraply. Det gäller att företagaren anpassar gåvan efter sin mottagare för att maximal exponering ska uppnås.

Att välja rätt paraply som gåva

Det är fullt förståeligt att man kan ha lite svårt för att välja rätt paraply eftersom att det finns så många att välja mellan. Dessutom ser många av dem också likadana ut. I kategorin paraplyer är det ofta kvalitet och detaljer som skiljer de olika produkterna åt. Formgivningen är ibland inte fullt lika viktig.

När man ska välja paraply kan det ofta vara smart att välja en variant som kan vikas ihop och förvaras i väskan, hängande eller i portföljen. På så sätt är chansen större att man har med sig paraplyet och faktiskt kan använda det om ett oväder rullar in. Ett paraply som ligger i en låda eller står i ett paraplyställ hemma hos kunden gör allt som oftast ingen nytta, och det är framför allt inte speciellt effektivt som marknadsföring för företaget. Man vill att reklamen ska exponeras och då måste man också se till att anställda kan använda produkterna på stan eller bland mycket folk. Det kan bli svårt om man väljer mycket stora paraplyer att trycka på.