Flera olika paraplyer att välja mellan

Om man vill köpa in paraplyer att ge bort till anställda, kunder med mera finns det i flera olika storlekar, modeller och prisklasser. Det finns helt enkelt något som passar alla arbetsplatser oavsett ekonomi, inriktning och antalet anställda. Om företaget har kunder som spelar golf kanske det kan vara klokt att dela ut golfparaplyer till dessa. Om de får stormsäkra, stora paraplyer att använda slipper de ställa in turen till golfbanan bara för att lite regn ligger i luften. Dessutom kan paraplyet ge mycket bra skugga vilket gör att man också kan spela i sol. Tänk att företagets varumärke faktiskt kan få fantastisk exponering på banan varje gång den som mottagit det spelar.

Oavsett vilken årstid det är, går paraplyet alltid hem som gåva i Sverige. Man kan aldrig veta när skuren drar över landet och företaget kan hjälpa kunder och personal att alltid vara förberedda. De olika paraplyerna kan dessutom användas till flera olika saker. Ett mindre paraply kan ligga i bilen. På så sätt kan man alltid komma torr även till kundmöten, trots spöregn.

En kund som räddas med ett snyggt paraply kommer garanterat att vara tacksam för att denne inte behövt springa runt i regn och bli blöt från topp till tå. Att ha ett gäng paraplyer i en hall eller liknande kan rädda alla företagets kunder som ska ge sig iväg men som plötsligt möts av en vägg av regn. Kunden som lämnar med ett paraply kommer att sprida företagets varumärke och dessutom kan man som företagare räkna med att bandet mellan företaget och kunden stärks.

Ett helt vanligt paraply med företagets tryck på behöver inte kosta så mycket som olika paraplyer med särskilda finesser gör. Ju mer pengar man lägger på det, ju bättre kvalitet kan man dock generellt sett räkna med att paraplyet håller.