All nödvändig information får plats

En av de allra största fördelarna med paraplyer är att de har stora och tydliga ytor för tryck. Ofta exponeras dessa både för allmänheten och mottagaren. Ofta ser man också paraplyer offentligt och detta är också en anledning till att välja paraplyer som sticker ut. Kanske är en färgtoning eller olika färger på paraplyets paneler ett bra val? Om gåvan är mer än ett svart paraply kommer varumärket garanterat att kommas ihåg bättre. Om företaget vill göra så gott intryck som möjligt gäller det om möjligt att välja paraplyer som imponerar och sätta loggan på dessa.

För det mesta byter man inte heller ut sina paraplyer särskilt ofta, men det kan såklart ändras om man får ett riktigt funktionellt, snyggt och bra paraply från ett företag. Om man lägger lite mer pengar på robusta och exklusiva paraplyer kan man få denna fördel. Då är sannolikheten också mycket stor för att den som får paraplyet också kommer att använda det under en mycket lång tid. Då kommer varumärket också att marknadsföras under en mycket lång tid.

Paraplyer har flera stora ytor där man kan trycka företagets reklam. Ofta kan man trycka på hela paraplyets ovansida och detta skapar en stor yta där företagaren kan vara kreativ med både loggor och budskap.

Om man däremot vill att trycket ska vara något mer diskret kan man också placera det på paraplyets handtag, eller varför inte på en knapp högst uppe på paraplyet? Många gånger kan man också trycka större bilder på paraplyet, och få dem i riktigt bra kvalitet. Det kan dock vara bra att komma ihåg att de större trycken ofta kan hålla lite sämre än mindre varianter.

Tack vare de stora ytorna behöver man dock inte oroa sig för att viktiga saker som telefonnummer, logga, mail och liknande inte ska få plats även om man väljer ett lite större typsnitt.